In Out

Presentació

INOUT HOSTEL Barcelona. Un nou concepte d’alberg a la Nostra ciutat i pioner a Europa on, com diuen molts dels nostres clients: “Res sembla el que realment és”. La millor manera de definir aquest concepte és demostrar el que fem, d’allò excepcional, una cosa corrent i quotidiana. El nostre alberg és una organització sense ànim de lucre, i al mateix temps, el primer servei turístic europeu la plantilla de treballadors són persones amb discapacitat fonamentalment psíquica.

Està ubicat al centre del Parc de Collserola, Barcelona, ben comunicat amb el centre de la ciutat comptal i a tan sols 20 minuts de la Plaça Catalunya i la Rambla. En Metro: estació de “Baixador de Vallvidrera”, línia S1 ó S2 (Terrassa ó Sabadell) a la zona 1 de la línia de FGC.

Capacitat de l'alberg

La instal·lació es compon de 3 edificis amb una oferta d’allotjament de 240 llits. 

L’alberg disposa d’habitacions compartides de 4, 10 i 14 llits, amb bany exterior o interior, i alhora, d’habitacions privades de “fins a” 4 persones, especialment pensades per a responsables de grups i xofers d’autocars, totes elles amb bany a l’interior.

 

Serveis
Instal·lacions
Instal·lacions adaptades
Horaris

Recepció:
Oberta les 24 hores del dia durant tot l'any

Menjador:
Esmorzar: 7.00h a 11.00h.
Dinar: 12.30h a 15.30h.
Sopar: 19:30h a 21.00h.

On som i com arribar-hi

In Out

2 Carrer Major del Rectoret - Barcelona (08017)

Contacta amb nosaltres

Telèfon
93 483 83 63
Adreça electrònica
reserves.xanascat@gencat.cat
Informació i reserves
93 483 83 63

Promocions especials

No hi ha cap promoció.