Cuina mediterrània, equilibrada i de proximitat

Hauràs d’agafar forces a cada àpat si vols esprémer al màxim la teva estada a Núria! Per a això, a l'alberg de Núria Xanascat tenim cuina pròpia i elaborem esmorzars, dinars i sopars casolans, sota la premissa de proporcionar-te una alimentació energètica i equilibrada. Per això, ens basem en els principis de la cuina mediterrània i de proximitat. A més, adaptem els nostres menús fets al dia a qualsevol necessitat alimentària, com al·lèrgies o intoleràncies, però també per a vegetarians o per a persones que no mengen certs aliments per les seves creences, tot previ avís.

No et perdis la nostra cuina casolana! Des dels arrossos, a les carns, els llegums, els peixos i les verdures fresques. I per esmorzar, t’oferim un assortiment de pastes, cereals i embotits, acompanyats de pa torrat amb tomàquet i regats amb cafè, sucs, infusions o cacau.

I si el que vols és passar el dia fora l’alberg, també tenim servei de pícnic o et podem preparar entrepans calents i freds a la cafeteria de l’alberg.

Receptes tradicionals, amb l’amor de sempre

Coneixes la canamillana de la Vall de Ribes? Potser et sona més el nom trinxat de la Cerdanya, però, a Núria, al plat que té una base de col d’hivern i patata i que va acompanyat per uns talls de cansalada, oli, sal i aigua, n’anomenem canamillana. I les cuineres de l’alberg de Núria l’elaboren amb els millors productes de proximitat i molt d’amor. El resultat és un plat típic de la Vall de Ribes per llepar-se els dits!

Menús casolans d’alçada

A la base de la cuina mediterrània no hi poden faltar tres plats i les postres.

A cada dinar i cada sopar, t’oferim un bufet d’amanides, un primer plat que pot anar des de la verdura elaborada amb productes de proximitat, l’arròs a la cassola, l’escudella barrejada, la canamillana o pasta, i un segon que pot incloure diferents tipus de carn –vermella, blanca o d’au–, però també peix, com llenguado, lluç, tonyina o cues de rap.