Una proposta que fusiona les activitats fisicoesportives i de lleure amb l’anglès.

Combina la pràctica esportiva i la llengua anglesa. A més d'anar amb BTT, fer vela, tresc o caiac, els nois i noies faran 3 hores diàries de classe d'anglès.

Les classes es desenvoluparan en forma de tallers pràctics i sempre de manera dinàmica i lúdica.

Preus i serveis inclosos

Alimentació, allotjament, activitats, material didàctic i assegurança. No inclou bugaderia.

456 €

(7 dies)

498 €

(7 dies)

Característiques
  • Destinades a nois i noies de 8 a 12 i de 13 a 16 anys.
  • 7 dies / 6 nits
  • No és necessària experiència prèvia.
  • Classes en anglès.
  • Activitats i tallers en català.

Marca l'alberg i et detallem les activitats esportives que es realitzaran durant les colònies.

Les activitats poden variar per causes meteorològiques, d’organització o de força major.

Activities
Albergs

Activitat en la qual es realitzen figures amb el cos, de forma individual, en parelles o en grup, proposades pels monitors. Es mantindran els 2m entre participants.

Les diferents figures es van provant a través del joc o la competició entre equips.

S'anirà incrementant la dificultat tècnica a mesura que anem progressant en els coneixements i la pràctica.

 

Farem diferents activitats a la platja per conèixer la infinitat de possibilitats que aquesta ofereix. Fer volar estels, practicar el voleibol platja, jugar amb el frisbee, entre d'altres.

Totes aquelles activitats no esportives que farem després de dinar i abans d'anar a dormir. Des de manualitats fins a teatre, passant per cançons i danses o jocs tradicionals. Totes dirigides a cohesionar el grup i passar una estona divertida mentre aprenem els valors de la convivència.

Activitat realitzada amb bicicletes de muntanya. Després d'haver practicat una estona en un circuit tancat, es farà una petita excursió per camins propers a l'alberg, sempre adequada, quant a durada i dificultat, a les característiques dels infants i joves.

Amb una gran taula de més de 4,5 metres, practicarem esports aquàtics com el paddel surf.

Utilitzant diferents tècniques d'aprenentatge, tant teòriques com pràctiques, aprendrem a lliscar sobre la superfície de l’onada amb una taula d’escuma.

S'anomena busseig lliure o snorkel la pràctica de nedar per la superfície de l'aigua equipat amb unes ulleres de busseig, un tub per respirar, una armilla per surar i habitualment unes aletes. Amb aquest equip els participants poden observar el fons marí i la seva fauna i flora sense gaire esforç mentre passen una estona divertida tot nedant.

Activitat recreativa a la platja o al riu on, després de la progressió tècnica, es fa una petita excursió adaptada al nivell i l'edat dels participants.

Per a nois i noies majors de 12 anys.

Activitat esportiva que consisteix a baixar un tram de riu en la mateixa direcció que el corrent d'aigua. S'efectua sobre una embarcació inflable amb tots els elements de seguretat necessaris perquè els participants puguin gaudir de l'aventura de forma completament controlada.

Iniciació a l'escalada d’arbres o tree-climbing on s’utilitzen una barreja de tècniques i arts derivades de l'escalada en roca i l’espeleologia.

D'aquesta manera es poden aprendre les característiques bàsiques d'aquest esport (moviments, material, equilibri, seguretat, etc.) de forma senzilla, controlada i completament segura ateses les característiques de l'espai on es duu a terme.

Iniciació a l'escalada en rocòdrom: paret artificial amb elements que permeten agafar-se per pujar-hi.

D'aquesta manera es poden aprendre les característiques bàsiques d'aquest esport (moviments, material, equilibri, seguretat, etc.) de forma senzilla, controlada i completament segura ateses les característiques de l'espai on es duu a terme.

Activitat que combina el desplaçament pel relleu litoral amb la natació. Consisteix en una petita excursió que es fa per les roques properes a la platja i que permet mullar-se els peus, nedar i llançar-se a l'aigua al llarg de tot el recorregut.

Activitat en la qual els participants fan diferents proves (omplir l'ampolla, la cursa de cavalls, menjar galetes, la cadena de roba, el menjapomes, la cua i el llapis, trobar objectes, la cursa de cordons, etc.).

Cada prova estarà situada en una estació diferent. La gimcana està enfocada a treballar la cooperació de grup. Per aquest motiu, en totes les proves han d'intentar desenvolupar el pensament grupal i el funcionament en equip.

En aquesta sessió es practicaran un seguit de jocs d'exterior amb materials diversos per tal que els nens i nenes coneguin i aprenguin jocs nous, molt divertits i no competitius.

Les activitats estan pensades i desenvolupades per a un nivell d'iniciació i amb possibles adaptacions per edats.

Proposta d’activitats basades en l’equilibri, en les quals els participants desenvolupen la seva motricitat i el seu equilibri corporal a través de diversos jocs amb cintes d'equilibri, boles d'equilibri, xanques o rul·lo americà o combinacions d'aquests amb altres elements com pont de mico i pont tibetà.

En aquesta sessió es presenten un seguit de jocs competitius i divertits amb el rerefons de les Olimpíades però combinant esports tradicionals com podrien ser els relleus, amb d'altres esports alternatius, com ara la cursa de sacs o el llançament de pinyols.

Se segueix un recorregut per mitjà d'un mapa, on hi ha diferents punts marcats. En cadascun d'aquests punts s'ha de respondre una pregunta, resoldre una endevinalla o superar una prova. A través del joc els participants aprenen a llegir un mapa i utilitzar la brúixola.

Iniciació a la pràctica d'aquest concepte nou de fer surf, utilitzant diferents tècniques d'aprenentatge, tant teòriques com pràctiques. No requereix onatge per practicar-lo ja que s’utilitza un rem mentre s’està dret sobre la taula de surf per desplaçar-se. Els participants aprendran com mantenir-se drets damunt la taula i desplaçar-se sobre l'aigua, tot amb l'objectiu de divertir-se mentre aprenen.

Sortida d'un dia a un parc aquàtic on els participants podran gaudir de les diversions que aquest proposa (tobogans i piscines) amb tota la seguretat que ofereixen aquests tipus d'instal·lacions. Alguns tobogans quedaran exclosos en funció de l'edat dels infants i joves.

En aquesta sessió es fa un recorregut que inclou pont de mico o tirolina, ràpel i passamans. El pont de mico és un pont format per dues cordes, una per a les mans i una altra per als peus. La tirolina consisteix en un cable tens que ens permet lliscar durant tot el recorregut amb l'ajuda d'una politja. El ràpel és una tècnica de descens de parets verticals utilitzant una corda.

En totes les activitats s'utilitza arnès, casc i altres elements de seguretat com poden ser els mosquetons.

Espais pensats per a comprendre la natura i els mon que ens envolta.

Mitjançant pràctiques experimentals d'arts, oficis, activitats esportives, i d'interpretació de la natura.

Els centres estan ubicats en entorns que conviden a la observació.

Activitat en la qual ens desplaçarem a la piscina o la platja perquè els infants i joves puguin gaudir d'un bany per refrescar-se.

En aquesta sessió practicarem diferents esports: circuit d'habilitat, tir amb arc, cursa de sacs, voleibol en equip, relleus d'orientació, etc.

Es faran en format competició per equips, i de forma rotativa.

El ràpel és una tècnica de descens de parets verticals utilitzant una corda. Amb aquesta activitat els participants s'iniciaran en el maneig de cordes i en les diferents tècniques de ràpel en una zona expressament habilitada.

A traves de vehicles amb rodes com el patinet, patins en línia i el trikee (patí articulat) el participant es desplaça per un entorn molt controlat fins que domina la tècnica de propulsió i equilibri. Aleshores es plantegen activitats més lúdiques o sortides adaptades al nivell dels participants.

Esport en què els participants aprenen a disparar una fletxa amb un arc per encertar la diana. A través de diverses activitats lúdiques s'ensenyarà als infants i joves la tècnica necessària per iniciar-se en aquesta pràctica.

Activitat aquàtica i dinàmica en la qual es baixa o es puja pel llit d'un riu de muntanya. Al llarg del recorregut els infants i joves poden iniciar-se en l'esport del descens de canons sense necessitat d'utilitzar cordes o altres elements similars. S'adapta el recorregut (llargada, dificultat, etc.) a les característiques dels participants.

Activitat que consisteix a realitzar una caminada fins a algun destí proper a l'alberg i poder gaudir de la natura alhora que la coneixen i aprenen a cuidar-la i respectar-la.

Sessió en la qual els infants i joves aprendran les tècniques bàsiques de navegació amb vela amb l'ajut del vent. Es realitza l'activitat de bateig o presa de contacte amb les embarcacions d'un port esportiu de la zona.