Novetatas 2021

Única convocatòria

Aquesta temporada 2021 el programa 'Vacances en família' comença més tard degut a la situació de pandèmia. Per això, només farem una única convocatoria de preinscripcions i sorteig.

Està previst que les estades comencin al mes de juny i finalitzin al mes de desembre, podent triant entre torns d'estiu, de ponts o de caps de semana.

Properament publicarem els terminis oficials per a que totes les famílies us hi apunteu!

Els Josepets - Les Cases d’Alcanar

Els Josepets

L’alberg Els Josepets es troba ubicat al cor de Les Cases d’Alcanar, un poble que encara conserva la seva fisonomia de poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb un variat ventall d’activitats de lleure i mar, donat que l’alberg es troba a pocs minuts de la platja i del port pesquer.

Disposa d'habitacions de 3,4 i 5 places amb bany.

Podeu visitar el seu lloc web, on trobareu fotos i informació sobre visites i activitats que poden ser del vostre interés.

 

 

Alberg Municipal de Tivissa

Tivissa

Ideal per a desconectar en familia! Pocs llocs al món alberguen dos parcs naturals amb dos ecosistemes tan diferents en poc més de 30 km: El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural d’Els Ports.

L’espai exterior de l’alberg ofereix una piscina, un espai de jocs infantils i una terrassa que fan d’aquesta instal·lació un indret ideal per a gaudir en família.

Ofereix habiatcions fins a 8 places, amb bany compartit.

Al seu lloc web trobareu és información sobre els seus serveis i el seu entorn.