Enguany, el 14 de maig, s'organitzarà una nova edició de la Marxa Internacional cicloturista La Remences · Energy Tools, una de les més importants de l'Estat en la seva tipologia.

Aquesta marxa atrau un gran volum de participants i famílies, contribueix a donar a conèixer la comarca, ajudant a desestacionalitzar la demanda, a diversificar-la, a incrementar la despesa dels turistes i visitants i, en definitiva, a diferenciar la Garrotxa d'altres destinacions turístiques a través de la pràctica del ciclisme.

Des de Turisme Garrotxa col·laborem amb els esdeveniments esportius de renom que comparteixen aquests valors i que contribueixen a reforçar el posicionament de la Garrotxa com a destinació turística. Per aquest motiu, des de Turisme Garrotxa se signarà un conveni de col·laboració amb l'organitzador d'aquesta activitat, el Club Ciclista Bas, en virtut del qual tots els associats de Turisme Garrotxa que ho desitgin podran aparèixer en un directori d’allotjaments, restaurants i serveis recomanats que es podrà consultar al web http://terraderemences.com i també a publicació que editarà el Club Ciclista Bas.