AVUI PLATJA

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hello dear fans of this blog,

Ahir a la nit vam rebre moltes visites! No sabem si recordareu aquella dona que ens va visitar la primera nit d’estada per intentar comprar l’alberg i construir-hi un gratacels... Doncs bé, ahir ni dos ni tres sinó que van venir a visitar-nos quatre dels seus companys, tots força antipàtics. Per una banda tenim en Kevin, que és un noi que no es cuida del medi ambient i ens va deixar el meeting point ben ple de plàstics, després va venir la Ursula, una influèncer amb una forta addicció a les robes de pell. Per altra banda en Rick, un químic bastant boig que només parla de fer explotar l’alberg i destruir el medi ambient i finalment la Marcozza, una assistent de vol que vol poder allotjar-se al hotel que construiran. Tots ells tenen dues coses en comú: en primer lloc que ens volen fer fora de l’alberg de l’Escala per construir-hi coses i fer-se més rics; i en segon lloc que no es preocupen absolutament gens pel medi ambient ni els paratges naturals de l’Escala i els seus entorns. Per tal de poder-los derrotar ens haurem d’esforçar molt dia a dia, tant en les activitats d’anglès com les d’esport per poder acumular punts que ens permetin comprar objectes i accions per parlar els seus peus. Desitgeu-nos sort! 

Vam culminar el dia jugant al joc del codi. Els grups tant de kids com de teens es partir en dos i tenien una missió molt senzilla: Anar a espiar el codi de l'equip contrari i ser capaços de copiar-lo íntegrament en el full de la seva base. Malgrat tot, les coses es van complicar quan van descobrir que el codi estava escrit amb caràcters antics i que realment costava de copiar. Va ser molt i molt divertit!

Aquest matí ens hem llevat amb les piles súper carregades per afrontar la primera classe d’anglès. Però ep! No penseu que ens hem tancat en una aula a fer gramàtica! Els i les nostres teachers ens han fer saltar, córrer i jugar mentre practicàvem anglès d’una manera diferent i súper divertida. A més a més hem començat a pensar en els nostres projects que serà el fil conductor de les classes i ens permetrà aprendre en base a un tema concret que ens interessi i ens motivi!

Per la tarda hem fet uns jocs olímpics a la platja i orientació per l’alberg. Ha estat súper diverit perquè, per una banda a la platja, hem competit en especialitats esportives com el llançament de sabata, la carrera de crits, el triple salt i fins i tot ens hem enterrat a la sorra. Però per l’altre banda els monis també ens han obligat a posar les neurones en marxa, ja que la orientació estava plena d’enigmes i reptes de tot tipus. Ha estat la canya!

Treballar mà a mà amb els companys i companyes de la tutoria ens està permetent fer-nos amics i amigues molt més de pressa i ja som com una petita gran família. A vegades encara se’ns fa estrany, tot això de les mascaretes i les distàncies, però anem aprenent les normes perquè hem entès que són la única manera de poder seguir gaudint d’aquesta súper experiència. 

See you tomorrow, friends and families!

Equip de monitors/es.