AUTÈNTICS AVENTURERS!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona nit, famílies!

Avui ens hem llevat i, després de l'esmorzar, hem començat les activitats de matí amb energia i ganes de platja.

A les classes d’anglès, hem escollit quin project farem i quina serà la feina a fer per dur-lo a terme, des de la decoració, l’atrezzo, els diàlegs de cada un dels personatges o fins i tot els rols i tasques de tot els membres del grup. Amb tot això, ja podem donar el tret de sortida al projecte.

Després d’agafar forces amb un plat de raviolis amb salsa de formatges, peix a la planxa amb amanida i una gelatina de postre, ens hem preparat per a una masterclass de zumba. Hem recordat les cançons d’altres anys i hem aprés les noves i ara no podem parar de cantar-les per tot l’alberg!

A la tarda, el grup de Watts i Amperes hem fet escalada i tir amb arc on hem afinat la punteria i em vist el mar des de les alçades de l’alberg; el grup de convivència de Joules a realitzat Paddle on les onades en han fet gaudir al màxim de l’activitat i el grup de Newtons ha fet l’activitat de kayak la qual ens han carregat d’adrenalina però també ens han deixat molt cansats i cansades.

Ja estem nets i netes i polits i polides després de dutxar-nos i ja anem a sopar! Avui ens han visitat les germanes del Ven, la Venita i la Venaza, per donar-nos les gotes de coneixement que vam guanyar al joc de nit ahir i a dir-nos que les següents que necessitem son de confiança. Es per això que hem jugat al “One minute to win”, on hem demostrat aquest valor amb proves d’un minut amb els nostres equips.

Ja veieu famílies, un dia molt intens que segur que ens deixa rendits al llit!

Fins demà!