Presentació

A totes les persones que teniu el carnet d’alberguista us volem donar les gràcies! És per això que des de la Xanascat us ho agraïm posant-vos a l’abast avantatges molt profitosos.

Si teniu el carnet, podeu accedir a descomptes i ofertes en tots els àmbits vinculats al món dels albergs i que estiguin al territori català: activitats turístiques, d’esport i aventura, d’oci, de cultura, d’art, de gastronomia o simplement activitats turístiques per passar-ho bé! A més a més, tens les portes obertes a les més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. Els albergs de la IYHF s’ubiquen als principals indrets turístics de cada país, un punt molt positiu si tens ganes de descobrir racons del planeta!

Estigueu al dia de totes les reduccions, descomptes o avantatges que anem publicant al web perquè les pugueu aprofitar i no us en perdeu cap.

Avantatges
Hípica Coll de Roda 

Hípica Coll de Roda 

Promoció especial als titulars del Carnet d'Alberguista: Per un passeig en Poni "infantil", s'obsequia amb un passi per a la grangeta o bé en activitats a l

Veure descompte
Globus Kon-tiki 

Globus Kon-tiki 

10% de descompte en vols en globus arreu de Catalunya. 

Veure descompte
Camins de Vent 

Camins de Vent 

10% de descompte en vols en globus per tota la Cerdanya. 
15% de descompte en vols en globus a partir de 4 persones. 

Veure descompte
Anigami Aventura 

Anigami Aventura 

10% de descompte en tots els serveis prestats directament des del Centre d’Oci i Aventura d’Anigami al Mas Les Comes.

Veure descompte
Gimnàs - Club Atlètic Vic 

Gimnàs "Josep M. Vilà" - Club Atlètic Vic 

10% de descompte en totes les quotes. Està ubicat al Club Atlètic Vic, a les pistes d'atletisme.

Veure descompte