Presentació

Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

Un any més presentem “L'estiu és teu!”, el programa impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Agència Catalana de la Joventut, com a proposta d’unes vacances divertides i educatives per a tots els nens, nenes i joves d’entre 5 i 16 anys. Aquestes colònies d’estiu són una oportunitat per aprendre o millorar disciplines i passions com són l’esport, la llengua, les arts, la tecnologia i la natura.

Enguany, en la 25a edició, volem agrair totes les famílies, pares, mares, avis i àvies, per haver confiat en l’atenció i l’estima amb què hem preparat aquest projecte, i també els qui, any rere any, han animat els més joves a gaudir d’un estiu profitós. Per a nosaltres sempre ha estat un plaer treballar per fer que els qui passen uns dies d’estiu lluny de casa per primera vegada i els qui cada any formen un nou grup d’amics tinguin molts bons records.

Aquest any, els 6.000 nens i nenes que gaudeixin del programa coneixeran la nova imatge de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (XANASCAT) de primera mà, ja que s’ha aprofitat aquesta renovació de marca per adequar l’equipament de les instal·lacions i els albergs.

La millora dels espais forma part de la garantia de qualitat, que sempre ha estat una prioritat per a nosaltres, així com la millora en la professionalitat de l’equip dels monitors i monitores, la nutrició, les activitats i la seguretat de cadascun dels participants que s’aventurin en aquesta experiència. 

Vint-i-cinc anys de records són tot el que necessitem per seguir posant en marxa unes colònies que, un cop més, esperem que les gaudiu força.

 

Chakir El Homrani Lesfar
Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies