1

ÚLTIM DIA

Bon dia famílies,

Han sigut unes colònies increïbles, com cada any!

Ens veiem avui a les 12h per la recollida i esperem que també l'any vinent:)

Una abraçada

Publicat a
1

C’EST TOUT

Bon vespre famílies!

Com esteu? el títol ho diu tot, el Summer Camp ja s’està acabant i estem tristos però contents perquè sabem que tornarem, perquè sempre tornem a Vic.

Avui al matí hem tingut una estona per acabar d’enllestir els projectes de cada classe, assajar i preparar-nos per presentar-los als nostres companys i companyes. Així que després de l’snack hem pujat tots a la sala polivalent i ha començat l’espectacle.

Publicat a
1

WATER WORLD

Bon vespre famílies!

Mare meva quin dia, quantes coses a explicar. Ahir a la nit com ja us vam dir vam anar al centre de Vic a menjar un gelat després de sopar. Vam haver de ser molt puntuals perquè a les 22h en punt començava el mapping a la façana del Temple Romà. Va ser molt xulo estar allà a la fresqueta de la nit de Vic amb tot d’altre gent de la ciutat veient aquest mapping sobre la història del temple.

Publicat a
1

I SCREAM, YOU SCREAM, WE ALL SCREAM FOR AN ICECREAM

Bon vespre famílies, com esteu?

Avui la veritat és que hem pogut descansar una miqueta i ja ens convenia. Portem des que vam arribar fent activitats que ens venen molt de gust fora de l’alberg però això també vol dir que amb la calor que fa acabem esgotats!

Publicat a
1

DISCOVERING VIC

Bon vespre famílies!

Mare meva quins dies més xulos que ens estan quedant. Ahir a la nit vam jugar a un joc a fora amb tot a les fosques. Havíem d’intentar camuflar-nos amb tovalloles, roba, etc. per aconseguir que els monitors quan s’acostessin no ens poguessin reconèixer. La veritat és que són bastant bons i ens coneixen massa, així que va ser un repte difícil de superar.

Publicat a
1

SWIMMING POOL 1.0

Bona tarda famílies, com esteu?

Nosaltres ens ho vam passar d’allò més bé!

Ahir, després de preparar-nos per marxar a Berlín, Londres i París, vam guardar els nostres pícnics a la motxilla i vam allunyar-nos de la ciutat per sopar tots plegats envoltats d’arbres! La lluna ens va il·luminar durant tot el camí de tornada i, un cop arribats a l’alberg, ens vam assabentar que alguns de nosaltres vam quedar fora del concurs… Tot i això, vam trobar un diari dels concursants de generacions antigues i vam descobrir que cada cop hi ha més coses que grinyolen…

Publicat a
1

WELCOME TO VIC!

Good afternoon families!

Com esteu? Nosaltres, com no podia ser d’una altra manera, ja estem més que adaptats. N’hi ha uns quants pels quals l’alberg de Vic és una segona casa, una casa d’estiueig on tornar cada any. I aquest estiu no serà diferent, gaudirem de les millors colònies, amb els millors participants i el millor equip de monitors i millor staff de l’alberg.

Publicat a