welcome - willkommen - bienvenu

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

How are you? Comment ça va? wie gehts?

Per aquí estem més que bé, suposo que ja ho vau intuir ahir quan ens vau deixar a Vic, no? Pràcticament ens coneixem tots d'altres anys i teníem moltes ganes de veure'ns altra vegada.

Quan vau marxar vam estar fent uns quants ice breakers per conèixer els noms nous tant de participants com de monitors! Ja coneixíem al Patrick, el Sam i la Lora però hi ha quatre monitores noves: l'Auri, l'Andrea, l'Emily i l'Anne. 

Després vam instal·lar-nos a les habitacions. No patiu que vam fer mil i un canvis per poder acabar dormint amb qui més volíem. I llavors cap a sopar i a fer la nostra primera activitat de nit. El primer dia sempre és més excitant que els altres, quines ganes que teníem de tornar a ser a Vic.

Els monitors ens van explicar que hi havia tot de banderes de diferents països d'Europa escampades per l'alberg i que havíem d'aconseguir trobar-les totes però clar, això per equips. Així que havíem de competir uns contra altres per aconseguir-ne el màxim possible. Un cop les vam trobar totes i vam revisar una mica de geografia, ens vam separar en els grups d'alemany, francès i anglès i vam veure uns vídeos molt curiosos: els representants d'Alemanya, França i Anglaterra per Eurovision 2023 ens demanaven ajuda. Volen que ens guanyem la simpatia dels altres països perquè arribats el moment de la gala votin per nosaltres. Vam anar a dormir pensant què ens farien fer... 

Avui al matí, després d'esmorzar ja hem tingut les primeres classes d'idiomes. Sembla ser que tot va sobre rodes. Hem demostrat els nostres high level of English, German and French però sobretot, molt important, hem decidit quin serà el nostre projecte per aquesta setmana. De moment no us volem revelar res, ja anireu veient. 

I a la tarda hem hagut de guanyar-nos el favor del primer dels països: Azerbaidjan. Ens han enviat una carta per dir-nos que el país que els ajudés més a reparar les vies de tren que uneixen les seves ciutats, seria el que rebria els seus punts per Eurovision. Aquest cop, els guanyadors han estat.... F R A N C E!!!

Ara ja som a les dutxes i preparant-nos per a sopar. Quins nervis pel joc de nit d'avui, diria que necessitem les llanternes.

Una abraçada i fins demà.