Last day!

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bon vespre famílies,

Sembla ser que ja hem arribat al final de l'estada. Ha passat volant, sembla que ahir fos el primer dia i ja ha passat una setmana.

Avui hem presentat els projectes de les classes d'idiomes i la veritat és que tots han estat de deu! Han començat els d'anglès que ens han preparat una gimcana per fer-nos despertar i escalfar motors. Després hem tingut la "sorpresa" d'alemany i resulta que es tractava d'una primera lliçó d'alemany, així que totes plegades hem après vocabulari bàsic en alemany. Però això no és tot, després de la classe hem hagut de fer un examen per demostrar si havíem estat atentes, sembla molt seriós tot plegat, però ha estat mol divertit. I finalment, hem jugat a un macro joc de taula que ens han preparat els de francès amb molts reptes i preguntes sobre cultura francesa, tot en francès, és clar. 

A la tarda, tot i el dia una mica ennuvolat, hem aprofitat l'últim dia de piscina fins a l'últim minut i ja ben frescos hem tornat a l'alberg perquè alguna cosa havia passat amb els vots d'Eurovisió. Es veu que algú havia boicotejat la votació i hem hagut de descobrir què havia passat. Al final veient els motius del boicot hem fet una votació per decidir si volíem continuar amb Eurovisió o preferíem ajudar a NOBOR organization. Ja us explicarem el resultat demà.

Perquè demà ens tornem a veure les cares. Ara ens estem dutxant i ja preparant les maletes per demà al matí. Recordeu que heu de ser aquí a les 12!

Una abraçada