Discovering Iceland (aka. Vic)

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies,

Avui ens hem aixecat contents ja que hem estat tota la nit somniant amb el gelat que ens vam menjar ahir a la Plaça Major de Vic. I més contents ens hem posat encara quan hem rebut una carta de Iceland demanant-nos que ens entrenéssim una mica com a bons exploradors ja que a les seves terres hi ha molts territoris que encara estan per descobrir. No se si sabeu que a Iceland hi ha més ovelles que persones! Així doncs hem anat cap a Vic a descobrir-ne els seus carrers. Hem estat tot el matí fent voltes i resolent reptes. A més a més estàvem de sort ja que era dia de mercat i per tant tot encara brillava més. 

A la tarda, després de dinar hem tingut una activitat molt especial. Avui, ens ha visitat la Maria José per fer una activitat d'educació emocional. No us ho havíem explicat però cada matí quan comencem la classe escrivim en una llibreta les emocions que hem sentit el dia anterior. D'aquesta manera reflexionem i compartim els dies que estem passant aquí. Seguint aquest mateix fil de les emocions, avui hem fet unes quantes dinàmiques i activitats que ens han fet enriquir el nostre vocabulari emocional. 

Ara ja som a la dutxa i ens preparem per sopar i per l'activitat de nit. No sabem si abrigar-nos ja que ens comenten que ens dirigim cap al nord d'Europa... Noruega? Finlàndia? Suècia? 

Us ho expliquem demà.