From Australia to Italy

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bon vespre famílies,

Avui al matí hem rebut una carta des d'Australia. Ens han dit que allà els agrada molt fer esports a l'aire lliure i que per a ells és una part molt important del seu dia a dia. Han promès donar els seus punts d'Euroivision al país que millor jugués als esports que ens proposaven. Així doncs, hem anat a les instal·lacions de la piscina i hem pogut jugar a tennis, paddle i volley. Tots hem pogut jugar a les tres coses i decidir quina era la nostra preferida. Hem fet alguns partits i després per treure'ns la calor de sobre i relaxar-nos hem pogut gaudir d'una bona estona de piscina.

Després hem tornat a l'alberg per dinar i a la tarda hem fet classe, ja que al matí no n'havíem fet. Hem estat desenvolupant els projectes. Ara ja us podem dir algun titular més. A francès estem preparant un joc de taula gegant que els altres grups podran provar (o intentar, tot dependrà del seu nivell d'anglès). A anglès estem preparant una performance barrejada amb una gimcana, us prometem que serà divertidíssim. I a d'alemany només us podem dir el títol del projecte: Überraschung! (en català, sorpresa).

Ara ja som a les dutxes i ens preparem per sopar però també per una altra cosa molt important i és que també hem rebut una carta d'Itàlia. Ja us explicarem què diu però crec que ens conviden a fer un gelat avui a la nit... Quines ganes:)

Bona nit