Aliens in the EU

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies,

Avui hem començat el dia una mica més tranquil·lament que els últims dies ja que després d'esmorzar hem fet classe. Els projectes ja estan més que encaminats. De fet, no hi ha tant de temps per acabar-los, la setmana passa volant i el divendres volem ensenyar-los als companys de les altres classes. Estan quedant molt bé i l'Auri, l'Emily i el Patrick estan molt contents.

Després de dinar i fer una estona de temps lliure, per no perdre la tradició, hem sortit de l'alberg. Però no hem anat gaire lluny, perquè realment no ens calia ja que només cal creuar al carrer i ja som a la nostra estimada i esperada piscina. Hem aprofitat les hores de més calor per refrescar-nos, jugar a cartes, tocar la guitarra a la gespa sota els arbres... ja us podeu imaginar la imatge. Quina enveja, oi?

I després hem tornat ràpid a l'alberg perquè des de  Brussel·les ens han enviat un comunicat urgent: uns quants aliens s'havien infiltrat a la Unió Europea i els calia la nostra ajuda per trobar-los i eliminar-los abans que es aconseguissin el control del Parlament. A canvi, ens han dit que ja podíem comptar amb els seus vots per a Eurovisió. 

Avui a la nit farem recompte de punts i demà us expliquem qui sembla que guanyarà Eurovisió 2023. De moment estem amb la música al màxim i dutxant-nos amb molt de ritme. Aviam cap a on anem aquesta nit...

Fins demà!