WELCOME TO VIC!

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Willkommen, bienvenue, welcome to Vic!!!

Jan han passat 24hores des que vam arribar i sembla que ens coneguem de tota la vida. Bé, és veritat que n'hi ha uns quants que sí que fa anys que es coneixen però n'hi ha d'altres que no i ja us puc assegurar que han trobat al seu millor amic o amiga per passar uns dies inoblidables aquí a Vic. Costarà desenganxar-los l'últim dia, així que vingueu preparats amb molts kleenex.

Tot i que ja tenim molts experts, el primer dia sempre és per establir rutines, així que avui hem entès com funcionarà el Summercamp. Ens hem aixecat, hem esmorzat (mon Dieu, Was für ein tolles Frühstück!!!) i després ens hem dividit per idiomes (English, Deutsche and Français) per començar amb les classes. Com que no sabíem els nivells que teníem tots, hem fet una primera classe conjunta amb les dues teachers de cada idioma i demà ja ens dividirem cada un en dos. Les primeres impressions han estat boníssimes. Tenim uns amazing levels of each language! Quan sigui el moment podran ser ells mateixos els monitors d'aquestes colònies, je ne plaisante pas.

Després de dinar i descansar una estona hem començat l'activitat de tarda. Ens hem trobat amb un missatge llarguíssim que havíem de descodificar ja que estava escrit amb uns símbols molt estranys. Hem hagut de treballar fort per aconseguir-ho i el missatge ens ha deixat molt verwirrt and des soucis. Deia: "Hello, this is a very important message. In 10 days the earth is going to explode. You are in extrem danger but don't worry, the interplanetarian harmony council has a solution. We are sending inhabitants from different planets to the earth so you can decide where you want to live once the earth disappears. Good luck".

Ara mateix no entenem res... aviam si a l'activitat de nit s'aclareix alguna cosa.

Demà us explicarem!

I no volem acomiadar-nos sense presentar a l'equip de monitors! A l'equip de coordinació i lleure som la Lora, la Yacine i la Sunny! English teachers are Sam and Patrick. Deutschlehrer sind Zoe und Hannah. Les professeurs de français sont Claire et Tania.

Good night, bonne nuit, Gute Nacht