SAVE THE PLANET

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hallo, Hello, Bonjour,

Quin dia, mare meva! Abans d'explicar-vos tot el que hem fet avui us hem d'explicar una cosa molt sorprenent. I és que avui hem fet un nouvel ami. A la classe de la Tania ens hem trobat un hérisson! Semblava impossible però allà estava, sota d'un radiador, mort de por. Li hem posat un nom (El Punxes) i hem trucat a l'ajuntament per saber què hav´em de fer. Finally, l'hem retornat al bosc. Nous espérons qu'il va bien.

I tot això ha passat aquest matí mentre paral·lelament estàvem fent classe d'English, Français and Deutsche. A classe estem començant a desenvolupar els nostres projectes i la veritat és que tenen bastant bona pinta, we've heard some words like: scape room, magazine or tunnel d'horreur. Ja us anirem explicant com evoluciona.

A la tarda després de fer un torneig de ping-pong i aprendre a tocar una mica l'ukelele, hem dividit el grup en dos i mentre uns anaven a la piscine, els altres han fet una activitat que es diu "save the planet". Hem hagut de passar uns tests per aconseguir punts i comprar material per protegir el nostre planeta (a water balloon). Després de berenar hem intercanviat els rols i hem fet el que no havíem fet abans.

Ara ens estem dutxant i wir machen uns fertig zum essen gehen.

Ah! Per cert, molt important! Avui és l'aniversari de l'Estel from the English class. Ahir a la nit va haver de superar una gimkhana que la va preparar per entrar amb bon peu als 15. Va acabar bufant espelmes i tot.

Hi ha rumors de que avui a la nit haurem de resoldre algun tipus de misteri... esperem ser-ne capaços!

À demain, see you tomorrow, bis morgen