LAST DAY

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bonsoir,

Quin últim dia més intens!!! Al matí hem tingut tres hores de classe per acabar 100% els nostres projectes. Com que ja estan fets ara ja us podem explicar de què anàven:

A English una classe hem preparat un Scape Room sobre estereotips de gènere. Una de les probes, per exemple, era relacionar tot de fotografies de dones que han fet història, amb cites seves i petites biografies. L'altre classe hem preparat una revista plena de gossips. Hem fet entrevistes i preparat tests i concursos.

A Français una de les classes hem preparat un Scape Room ambientat a la France amb croissants et baguettes. I l'altre classe hem preparat un teatre de titelles amb una història de ciència ficció sobre alienígenes que conquerien la terra.

A Deutsche hem preparat també un Scape Room de temàtica terrorífica. Ens hauríeu d'haver vist tots disfressats de fantasmes i esquelets. Fins i tot hem fet un taüt per a un mort vivent.

A la tarda hem ensenyat els projectes a la resta de companys i després hem anat de pet a la piscina a fer l'últim banyet del Summer Camp.

Ara ens estem posant ben guapos per la disco!

Ens veiem demà. Recordeu que és a les 12h

Hugs, Umarmungen, câlins