JA HEM PASSAT L'EQUADOR

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Good evening, bonsoir, guten Abend!

Com es nota que ja hem passat l'equador de l'estada i cada vegada se'ns enganxen més els llençols al matí! Però sort en tenim dels breakfasts impressionants que ens preparen aquí a l'alberg de Vic i que ens donen energia per començar el dia amb bon peu (et le ventre plein).

Avui ha classe hem hagut d'estructurar bé l'evolució dels nostres projectes perquè ja no queden tants dies per haver-lo de tenir acabat i no volem que ens quedi res a mitges! Però a part d'aquesta part més organitzativa també ens hem hagut d'embrutar les mans i començar a preparar tots els materials i manualitats que necessitem pels projects.

Am Nachmittag hem fet com sempre, dividir el grup en dos i mentre uns anaven a la piscina els altres fèiem activitat de tarda. Després de berenar hem intercanviat els llocs i així tots hem quedat ben remulladets aavant l'heure de la douche.

Ara ens estem posant ben guapes i guapos perquè a la nit ens han dit que anem a Vic a fer un gelat, i clar, volem vestir les nostres millors gales.

No us volem explicar molt més detallat el que fem perquè quan arribem a casa tenim ganes d'estar dies sencers explicant detalls, així que prepareu-vos.

À demain!