DISCOVERING VIC

Vic Xanascat | Idiomes - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

guten Abend, good evening, bonsoir!

Avui hem volgut trencar una mica amb la rutina i per això hem tingut un dia molt especial. I és que al matí, enlloc de fer classe hem anat a fer un Discovering de Vic. Aprofitant que els dimarts al matí hi ha mercat, hem pogut veure Vic en la seva màxima esplendor. Acompanyats d'un mapa hem descobert el casc antic de la ciutat i hem hagut de respondre unes quantes preguntes sobre aquesta.

Paral·lelament, the monitors, ens han proposat un repte: havíem d'intentar canviar un clip de paper per alguna cosa bigger or better. Semblava mentida però hem aconseguit coses spectaculaire!!

Hem tornat a dinar a l'alberg i a la tarda hem fet com ahir: ens hem dividit en dos grups i uns han anat a la Schwimmbad mentre els altres feien una activitat que es diu: Bet on your friend. I després de berenar ho hem fet al revés.

L'activitat tractava de anar superant reptes per equips i aconseguir punts. Gràcies a aquests punts hem aconseguit que els monitors hagin de pagar penyores!!! Uns hauran d'imitar un animal, mentre d'altres hauran de rebre una galleda d'aigua. Ça va être amusant!

Quan ja estàvem a punt d'anar cap a les dutxes, han apareguts els mateixos personatges que van aparèixer ahir a la nit. Són very strange people que diuen que venen d'altres planetes i que hem de decidir a quin dels seus planetes volem viure ja que la terra està a punt d'explotar... Ens han demanat que heute Abend ens vestim el màxim de "cutre" possible per alguna activitat que ens tenen preparada.

Demà us expliquem!

Bonsoir, Gute Nacht, Good night!