sdzcx

LAST DAY

Bonsoir,

Quin últim dia més intens!!! Al matí hem tingut tres hores de classe per acabar 100% els nostres projectes. Com que ja estan fets ara ja us podem explicar de què anàven:

A English una classe hem preparat un Scape Room sobre estereotips de gènere. Una de les probes, per exemple, era relacionar tot de fotografies de dones que han fet història, amb cites seves i petites biografies. L'altre classe hem preparat una revista plena de gossips. Hem fet entrevistes i preparat tests i concursos.

Publicat el
aszx

NIGHT EXCURSION

Bona nit,

Perdoneu que avui anem una mica tard i sense gaire temps. Ara us expliquem el perquè.

Al matí, després d'esmorzar hem fet la penúltima classe. Estem ja acabant els projectes, només ens falten els últims detalls per poder-los presentar demà a la resta de companys i companyes.

Publicat el
sad

JA HEM PASSAT L'EQUADOR

Good evening, bonsoir, guten Abend!

Com es nota que ja hem passat l'equador de l'estada i cada vegada se'ns enganxen més els llençols al matí! Però sort en tenim dels breakfasts impressionants que ens preparen aquí a l'alberg de Vic i que ens donen energia per començar el dia amb bon peu (et le ventre plein).

Publicat el
ujs

DISCOVERING VIC

guten Abend, good evening, bonsoir!

Avui hem volgut trencar una mica amb la rutina i per això hem tingut un dia molt especial. I és que al matí, enlloc de fer classe hem anat a fer un Discovering de Vic. Aprofitant que els dimarts al matí hi ha mercat, hem pogut veure Vic en la seva màxima esplendor. Acompanyats d'un mapa hem descobert el casc antic de la ciutat i hem hagut de respondre unes quantes preguntes sobre aquesta.

Publicat el
sd

SAVE THE PLANET

Hallo, Hello, Bonjour,

Quin dia, mare meva! Abans d'explicar-vos tot el que hem fet avui us hem d'explicar una cosa molt sorprenent. I és que avui hem fet un nouvel ami. A la classe de la Tania ens hem trobat un hérisson! Semblava impossible però allà estava, sota d'un radiador, mort de por. Li hem posat un nom (El Punxes) i hem trucat a l'ajuntament per saber què hav´em de fer. Finally, l'hem retornat al bosc. Nous espérons qu'il va bien.

Publicat el
portada

WELCOME TO VIC!

Willkommen, bienvenue, welcome to Vic!!!

Jan han passat 24hores des que vam arribar i sembla que ens coneguem de tota la vida. Bé, és veritat que n'hi ha uns quants que sí que fa anys que es coneixen però n'hi ha d'altres que no i ja us puc assegurar que han trobat al seu millor amic o amiga per passar uns dies inoblidables aquí a Vic. Costarà desenganxar-los l'últim dia, així que vingueu preparats amb molts kleenex.

Publicat el