El tercer dia a la Vall d'en Bas

Vall d'en Bas Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bon vespre, famílies!

Ahir a la nit, van fer el "minute to win", un joc en el qual han de fer un seguit de proves amb un límit d'un minut cada una, i la veritat que van competir d'una manera molt bona i sempre respectant als altres companys.

En el matí d'avui han fet angles, els Inops han avançat amb el material per fer la recerca del tresor, i després han fet un "pasapalabra" en anglès, la veritat que estan bastant motivats amb el project. Els holikoa han continuat fent project, i hem acabat ja el joc de taula on li hem afegit proves al taulell. El grup que feia l'scaperoom han acabat les decoracions i han practicat el maquillatge. La veritat que molt content amb aquests grups perquè s'estan ajudant molt i estan anant tots a un mateix objectiu i és que els projects surtin molt bé.

A la tarda, han començat amb una cursa d'orientació, s'han separat per grups hi han començat a buscar fites, que cadascuna d'elles els hi amagava una prova que havien de fer en equip. Primer han buscat pels voltants de l'alberg, fins a acabar pel nucli urbà amb els monitors de referència. A l'acabar de trobar i fer totes les proves han fet l'snack i seguidament hem anat a la piscina a refrescar-nos i a fer zumba dins l'aigua, ha sigut molt divertit.

Després de què s'hagin dutxat, han recollit una mica les habitacions, i han baixat cap al menjador, on els hi esperava la màgica Gossip Box, cada dia estan esperant aquest moment amb moltes ganes, ja que fan danses, ho ensenyen habilitats que tenen als seus companys.

Un cop sopats, ha aparegut el monstre Sully, amb una nova emoció trobada, l'alegria, la qual ha vingut molt eufòrica i molt emocionada de què li haguessin trobat, mitjançant unes peces de puzle que han hagut de buscar en tot l'alberg i ajuntar-lo per acabar aconseguint l'alegria.