El sisè dia a la Vall d'en Bas

Vall d'en Bas Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bon vespre, famílies!

Ahir a la nit, van fer la "Cutre night", que consistia a fer una desfilada amb els seus millors conjunts de roba, i seguidament vam fer el got talent, on els infants ens van mostrar totes les habilitats que tenen, com per exemple coreografies, trucs de màgia o ronda d'acudits, i la veritat que ens ho vam passar molt bé.

Pel matí els Inops han fet bicicleta, però abans de començar hem fet un seguit de proves per veure el nivell dels infants sobre la bicicleta, i també els hi hem dit les parts i quan s'utilitzen les marxes i els plats, se'ls ha vist molt atents a l'explicació. Un cop fet tot això, han sortit de ruta pels voltants de l'alberg, la qual hi ha un carril bici que ens facilitava que fos segur. Ha sigut molt exitosa la travessa. A la tarda, han anat a la piscina a refrescar-se i a divertir-se, i també hem fet activitats dins l'aigua.

Els Holikoa, han començat amb la piscina pel matí, ha sigut molt dinàmic hi han respectat les normes de convivència, hem fet coreografies dins l'aigua i també bastants jocs, estaven bastant actius. A la tarda hem marxat de ruta pels voltants de l'alberg i la veritat que han gaudit bastant de la travessa.

A la nit, ha sortit el Sully amb una nova emoció, que era l'amor, l'última emoció que li faltava. Els hi ha agrait molt l'esforç que han fet durant tota la setmana per ajudar-lo, i estava molt content!

Per celebrar que el Sully a trobat totes les emocions, acabarem amb la disco, tots els infants tenen moltes ganes d'aquesta nit, i ja veiem les primeres llàgrimes amb motiu de què estan tan bé que no volen marxar.

Us recordo famílies que demà esteu convocats a les 12 h a l'alberg.

Una abraçada!