El segon dia a la Vall d'en Bas

Vall d'en Bas Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bon vespre famílies!

La nit d'ahir, van fer el joc del furor, on han de demostrar les habilitats musicals i mostrar tot el repertori de cançons, i podem dir que la majoria tenen un nivell molt alt, així que l'activitat va anar molt bé.

En el matí d'avui han fet anglès, i cada grup ha continuat creant el seu projecte. Tots han estat molt concentrats i motivats. Dintre de cada grup s'han dividit en grupets i s'han organitzat molt bé, tot repartint-se les tasques, per tal d'aconseguir el resultat que tots esperen amb molta emoció. I sembla que quedarà un resultat molt bonic! Després de fer el projecte hem jugat a l'among us, i ha sigut una partida molt divertida amb molts reptes i emocions.

A la tarda, han començat fent les activitats esportives, una d'elles era l'slackline i l'altre era el rapel. En l'slackline hem començat a explicar la història que hi ha al darrere d'aquesta activitat, i després se'ls hi ha donat un parell de consells perquè aprenguessin a passar per sobre l'slackline, i la veritat que no els hi ha costat molt.

L'altra activitat, el rapel, se'ls hi ha dit les premisses de seguretat, i la tècnica per fer el descens i haig de dir que demostraven molta atenció a l'hora de l'explicació, ja que per la majoria d'ells era el seu primer cop. Ha sigut una experiència molt maca per ells, i que l'han gaudit moltíssim.

Al vespre, abans de sopar, han fet la màgica Gossip Box, una caixa decorada pels infants, on han de ficar uns paperets amb proves perquè facin els seus companys, i la veritat que esta sent bastant exitós.

Després de sopar, ha aparegut el monstre Sully, amb una nova emoció, gràcies a tots els infants, ja que han resolt un jeroglífic per aconseguir l'emoció de la ràbia. Estan bastant capficats en ajudar al Sully, així que esperem que al final de l'estada obtinguin totes les emocions que ha perdut.