El quart dia a la Vall d'en Bas

Vall d'en Bas Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bon vespre famílies!

Ahir a la nit, van fer el codi, es fan equips i l'objectiu és observar quin codi te l'equip adversari, memoritzar i ficar-ho en una quadrícula, l'equip que arribi a tindre tot el codi en la quadrícula, i de la manera que el té l'equip adversari, es fa la revisió i si el tenen tot bé guanyen, i la veritat que va estar molt competit.

El dia d'avui han anat d'excursió al Salt de l'olla, un gorg molt bonic el qual es podien banyar. La travessa cap al gorg ha sigut bastant fluida, la veritat que ens ha sorprès molt el ritme dels infants. Durant el camí hem anat fent parades per hidratar-nos, menjar fruita i ficar-nos crema, ja que, feia molta calor.

Un cop arribat al gorg, hem explicat les normes i tenien tantes ganes d'entrar a l'aigua que han fet un silenci sepulcral. Dins l'aigua s'ho han passat molt bé no volien sortir de l'aigua en el moment de dinar, tot i això, havien d'agafar energies i han sortit. Un cop dinats, hem estat fent dinàmiques fora del gorg, i a la que ha passat uns minuts hem tornat a l'aigua.

Ja es feia tard i ens teníem que assecar i ficar les vambes per tornar. Se'ls veia molt contents però a la vegada estaven ja cansats.

A l'arribar a l'alberg, han entrat a les habitacions a dutxar-se i a descansar, s'ho mereixien perquè ho han fet molt bé.

Després de sopar ha sortit el Sully amb una nova emoció, que és la tristesa, avui se l'ha notat malament, ja que troba a faltar les emocions que falta, però ja li queda menys per trobar-les, perquè els infants estan fent una molt bona feina.

Us anem informant, una abraçada!