El primer dia a la Vall d'en Bas

Vall d'en Bas Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bon vespre a tothom!

La nit d'ahir va anar molt bé, van acabar de conèixer-se entre ells, ja que els monitors referents dels seus grups van fer unes dinàmiques de cohesió i a més a més, es van explicar les normes de convivència i el funcionament de l'estada.

Abans de tot això, va aparèixer el Sully, un monstre que ha perdut totes les seves emocions, i que a poc a poc amb la col·laboració dels infants les anirà recuperant mitjançant pistes o proves durant el dia. El dia d'avui, gràcies als infants, han aconseguit l'emoció de la por, això fa que el Sully estigui content per les ganes que hi estan posant per ajudar-lo.

Durant el transcurs del matí, han fet activitats esportives, on han practicat des de les tradicionals bitlles catalanes, als esports més coneguts en altres països, com el beisbol, i la veritat que han demostrat ser bastant competitius però de manera sana i respectant els seus companys. Mentre feien aquestes activitats, fèiem pauses per hidratar-nos i refrescar-nos amb aigua.

A la tarda han fet anglès i han tingut temps per definir els seus projectes. El grup dels Inops han decidit que prepararan una gimcana amb la temàtica "viatge en el temps" on els reptes i les pistes estaran relacionats amb diferents etapes històriques. El grup dels Holikoa han volgut preparar un Scape room pels seus companys, però el fil conductor encara està una mica en l'aire, demà acabarem de definir-ho.

Al final de la tarda, hem aprofitat per anar a refrescar-nos a la piscina municipal, on han agraït el fet d'anar per la calor que està fent aquests últims dies.

Ara els i espera l'activitat de nit la qual han agafat els lots per gaudir a l'exterior de l'alberg.

Demà us informarem de més, una forta abraçada.