El cinquè dia a la Vall d'en Bas

Vall d'en Bas Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bon vespre, famílies!

Ahir a la nit, van fer la "relaxing night", que després de la travessa van acabar bastant cansats. Vam començar amb uns exercicis per estirar els músculs, i seguidament vam començar a fer uns exercicis de respiració. Un cop acabat de fer exercicis, van ficar les tovalloles a terra i es van estirar, i de fons sonava una música relaxant. La veritat que la majoria, van acabar dormint d'allò més profund, ja es nota el cansament de cada dia.

Pel matí els Holikoa han preparat i decorat l'scape room I el joc de l'oca. Un cop ho han tingut preparat, s'han distribuït per l'alberg amb les posicions que havien acordat. S'ha dividit el grup dels inops en dos, i ham comença.
La meitat del grup dels inops ha començat jugant a l'oca, I l'altra meitat fent l'scape room; un cop han acabat ambdós grups, s'han intercanviat per fer l'altra activitat.

S'han posat molt en el paper, han estat molt motivats I han gaudit molt ensenyant al grup dels inops el project que havien estat preparant durant aquests dies.

Finalment, han fet una petita valoració dels inops cap als holikoas respecte al projecte la qual ha sigut molt bona!

Els inops primer han acabat de fer el material perquè els holikoas poguessin fer la cerca del tresor.

Després s'ha vist el project dels holikoas, i han pogut gaudir de la oca i l'scape room que ens havien preparat. Ens ha agradat moltíssim!
Després hem preparat totes les pistes i proves perquè els holikoas busquessin el tresor que hem preparat, i l'han acabat trobant!

A la tarda hem fet les activitats de tir amb arc on han afinat la punteria i scootering, on alguns han demostrat tindre habilitats. Les activitats han sigut bastant exitoses perquè els nens estaven molt motivats en fer-les, ens hem hidratat cada 10 minuts perquè feia molta calor, tot i això, no ha impedit als infants fer les activitats, perquè l'actitud d'ells era bestial.

A la nit, ha sortit el Sully amb una nova emoció, que era el fàstic, i la veritat que no ha sortit molt agraït amb els nens, ja que veu que encara no té totes les emocions, però ja queda poc i segur que demà acabaran de trobar l'emoció que li falta.

Us anem informant, una abraçada!