english Fun in Vall d'en Bas // 16 de juliol

Bona nit, Famílies! 

Avui ens hem despertat, hem acabat els projectes que portem treballant tota la setmana i els hem mostrat a les companyes.

A la tarda hem jugat al pandèmic, un joc molt divertit i entretingut orientat a natural science. Després hem anat per últim cop a la piscina on ens hem pogut refrescar-nos i divertir-nos.

Acabarem el dia amb l'activitat de nit, la discoteca, per gaudir de la música i la companyia.

Recordar-vos que demà això s'acaba. Us esperem a totes a les 12 h, fins demà!

Equip de monitoratge

..............

Publicat el

english Fun in Vall d'en Bas // 15 de juliol

Hola a tothom! Ja s'apropa el final de l'estada però encara ens queden moltes coses per fer i moltes experiències per compartir. Avui pel matí hem començat a enllestir els 2 projectes i per la tarda hem fet dos jocs relacionats amb la temàtica de ciències naturals i del medi ambient. Primer, una versió del popular joc "Among Us" i després un Monopoly mediambiental dissenyat pels monitors i monitores. Per la nit farem un Got Talent, on tots els nens i nenes podran demostrar les seves habilitats i deixar-nos amb la boca ben oberta!

Publicat el

english Fun in Vall d'en Bas // 14 de juliol

Hola a tothom! Avui per fi ha arribat el dia de l'excursió amb destinació final la Gorga de l'Olla. Per anar fins allà hem passat per Sant Esteve d'en Bas, Hostalets d'en Bas i per un seguit de prats d'allò més macos. Hem vist vaques i molta vegetació diferent. A la Gorga de l'Olla ens hem pogut remullar i descobrir un indret amagat ple de vida (i de granotes!). L'excursió ha estat intensa i cansada, però també molt profitosa. 

A la nit farem uns exercicis de relaxació per a baixar les revolucions.

Ens veiem molt aviat!

Equip de monitoratge

Publicat el

english Fun in Vall d'en Bas // 13 de juliol

Bona tarda famílies! Avui hem començat el dia amb moltes energies per continuar els projectes medioambientals del grup Darwin i Godall, respectivament. Sembla que van agafant forma! Fins i tot, els i les joves han creat un departament de marketing dins del marc del projecte! Quan han acabat, hem sortit a jugar al ''Bartolo'', al ''pistoler'' i al ''postman''. Les vistes desde l'alberg eren magnífiques i s'estava d'allò més bé a l'ombra. Per la tarda, després de dinar, hem jugat a jocs d'aigua.

Publicat el

English Fun in Vall d'en Bas // 12 de juliol

Bona tarda a tothom! Després d'una nit fresqueta, avui hem tingut un dia molt calorós, que hem combatut amb un seguit d'activitats engrescadores. Pel matí, projecte en anglès, seguint desenvolupant el guió teatral i les regles de l'esport. Per la tarda, dos grups han creat dos scape rooms diferents i després els han jugat. Les decoracions, les ganes que han posat i les proves i enigmes han estat increïbles. Avui a la nit toca jugar al furor, així que tocarà cantar, ballar i demostrar el coneixement musical que tenen els nens i nenes.

Demà seguim amb encara més jocs en anglès!

Publicat el

English Fun in Vall d'en Bas // 11 de juliol

Bona tarda a tothom! Avui pel matí han fet uns projectes molt engrescadors, dels quals han sortit dues idees d'allò més interessants: d'una banda, el grup Darwin ha proposat les regles d'un nou esport, el qual posaran en pràctica en els pròxims dies. De l'altre, el grup Godall durà a terme un curtmetratge inspirat en les colònies amb un toc de terror. Després d'un dinar ben sa, hem agafat energies pel joc ''Create your own game'', on els infants han realitzat diverses proves i ''challenges'' proposats per ells i elles.

Publicat el

English fun in Vall d'en Bas // 10 de juliol

Bona nit a tothom!

Ja estem a Vall d'en Bas i ja estem preparats i preparades per començar una setmana plena d'anglès, de jocs i de moments inolvidables! Això promet molt!

----------------

Good afternoon everybody!

We just started the camp in Vall d'en Bas and we are ready to start a week full of english, games and unforgettable moments! We're looking forward to it!

Publicat el