Benvinguts i benvingudes a Tremp!!!

Tremp Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Benvinguts a tots i totes!!

Tot l’equip de monitors/es ja teníem ganes de començar amb aquesta estada on ens esperen tota mena d’activitats que hem preparat amb molta il·lusió! Aprofitarem aquest blog per anar-vos explicant les nostres aventures amb els vostres petits i petites, l'utilitzarem per a poder ensenyar-vos el que fem dia rere dia.

Com sabeu, avui hem començat les colònies a les 18h i tan bon punt us hem acomiadat, cada grup de convivència hem iniciat jocs cooperatius i de coneixença. Després de sopar hem tingut la primera sorpresa i han aparegut els diferents personatges del nostre centre d’interès que ens han presentat la nostra primera missió durant totes les colònies!

Els joves aventurers han descobert que l’eix d’animació té a veure amb el riu Noguera Pallaresa, han vingut uns follets que ens han explicat que el riu s'ha contaminat, però ens diuen que gràcies a les diferents activitats i dinàmiques que fa cada grup de convivència aconseguirem el nostre objectiu. 

Qui vol unir-se a l’aventura per ajudar als follets? N’estem segurs que cooperant i participant tots junts, ens en sortirem!

Gaudiu molt de la setmana, nosaltres segur que ho farem!!!!