S'AIXECA LA CARPA

Planoles Xanascat | Circ - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda,

Avui hem instal·lat la carpa del CIRC BARRABUM a l'Alberg de Planoles, i els vostres fills ja han arribat per poder formar part de la companyia Barrabum. Estem molt contents, enguany fem 12 anys d'estades de circ i ja preveiem un gran espectacle el darrer dia, els joves estan molt animats i amb ganes de crear.

Avui un cop ens hem instal·lat ens hem trobat per grups de referència, el primer que hem fet és posar-nos nom, els més petits són els DOMADORS DE PINGÜINS i els PATOS MALABARISTAS, i els joves s'han posat de nom BANANA CIRCUS i LA GG TROUPE.
Hem fet alguns jocs tots junts, sobretot per aprendre'ns els noms entre tots i fer el primer contacte, a poc a poc hem anat perdent la vergonya. Després de sopar hem conegut "LA CARPA TÉ VEU" l'espai de reptes i missatges que farem cada nit, i just llavors, un caçatalents ha aparegut amb una mena de bèstia del bosc amb forma humana encadenada, l'ha dut fins a una gran gàbia, la seva intenció és convertir-la en una atracció per un circ que volta tot el món, hi ha un clown de la seva companyia que no li sembla gaire bé això d'anar lligant als éssers... Haurem de veure com acaba això.

A la nit hem fet el primer joc de nit, el PASSAPORT, un joc per trencar el gel i memoritzar dades dels participants, ha estat una bona manera perquè comencin a conèixer-se.

Demà començarem amb les disciplines, bona nit.

Circ i acció!