A LA RECERCA DEL TALENT!

Planoles Xanascat | Circ - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies,

Avui hem començat a tastar les diferents disciplines que tenim enguany al CIRC BARRABUM: equilibris, clown, malabars i acrobàcies. Cada grup ha provat dues de les disciplines, una al matí i un altre a la tarda, demà provarem les altres dues i podrem escollir a quina volem dedicar-nos per crear i preparar la nostra actuació del gran espectacle final.

Al migdia hem fet un taller de cartells per identificar les nostres habitacions, ara sabem on som cadascú i a sobre tenim bandera a l'entrada!

Un cop acabats els tastets i havent passat per dutxes i sopats ens hem reunit a la CARPA CENTRAL i hem complert amb els reptes que hem rebut a LA CARPA TÉ VEU, n'hi ha hagut actuacions individuals i col·lectives, balls, cançons fins i tot algunes flexions, però amics meus, el que passa a la carpa es queda a la carpa així que no ens pregunteu gaire més, que no direm ni muuuu!

Mentre començàvem a explicar el joc de nit ha vingut en Josep, el caçatalents d'ahir acompanyat d'un Showman una mica estrafolari, sembla que aquella mena de bèstia humana ha desaparegut i no ens queda clar si estan preocupats pels diners que ja no guanyaran exhibint-la o per la seva pròpia seguretat, vosaltres que creieu? La Clown de la companyia els ha fet saber que aquest ésser ha fugit per por, no li agrada ser a una gàbia, normal no trobeu?

Per acabar el dia hem fet un joc de rol amb banderes i missions, que ens ha fet córrer per tot l'entorn de l'alberg, en acabat ens hem reunit per grups de referència i, després de cantar plegats una cançó de bona nit, hem anat a recuperar forces per demà.

Bona nit!