Cinema - Dia 7 - Talleu! És bona!

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

A Planoles seguim estant molt bé, molt actives i fent molta feina! Avui hem acabat les filmacions i alguns grups hem començat a fer l'edició i muntatge final dels curtmetratges! Ens estan quedant fantàstics! Ha estat interessant canviar la càmera i la claqueta per l'ordinador, el projector i el programari d'edició. Sabeu la quantitat de coses que es poden fer amb un sol arxiu de vídeo? És impressionant!

També hem tingut temps per jugar, ballar, riure...  Però alhora comencem a veure a prop el final de les colònies i estem una mica així, com contentes i tristes a la vegada. Com si ja ens comencéssim a enyorar però amb ganes de veure-us, tot ben barrejat!

Les monitores no ens volen dir què farem aquesta nit, però diuen que ens ho passarem molt bé i que riurem moltíssim! També ens han dit que demà al matí, si tot va bé, acabarem l'edició de tots els curtmetratges i que podrem dedicar la darrera tarda i el darrer matí a divertir-nos molt i a acomiadar-nos i posar en valor els vincles que hem fet entre nosaltres.

No ens acaben de fer el pes les notes finals de les monitores, però es veu que no són negociables, així que aquí va la d'avui: diuen que estem bé, que al cansament s'hi ha sumat la pluja i hem tingut algun moment de tristesa que hem sabut gestionar i valoritzar, i que si els deixem uns dies de descans potser no els sabria greu que tornéssim a venir 10 dies més!