Cinema - Dia 6 - Escenes d'aigua

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

A Planoles seguim passant-nos-ho molt bé! Aquest matí hem anat a la piscina i hem pogut relaxar-nos una mica entre tanta feinada. Tot i que no ens ha fet un dia radiant, la pluja ens ha respectat i hem pogut banyar-nos i fer vida social a la gespa, ens ha anat molt bé per recuperar forces!

A la tarda hem fet una sessió intensa de rodatges molt productiva! Alguns grups demà ja podrem començar les tasques d'edició i post-producció, i els altres deixarem enllestides del tot les gravacions! Estem fent una feinada molt gratificant, comencem a veure els resultats dels esforços i ens estan quedant uns curtmetratges fantàstics!

Les monitores diuen que ho estem fent molt bé i anem al ritme previst, els curtmetratges estaran llestos quan toca i no haurem de córrer, que es veu que és un clàssic dels sets de rodatge...

I mireu que fa dies que estem intentant educar-les, però no hi ha manera que les monitores s'oblidin de la nota gris i sense substància: avui volen dir que les darreres hores se'ns comença a notar el cansament acumulat i estem amb les emocions a flor de pell, però que ens estem deixant acompanyar amb molta naturalitat i ho fem tot molt fàcil. O sigui: que estem la mar de bé, però amb frases subordinades!