Cinema - Dia 4 - L'intermedi

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

Avui estem molt cansades! Aquest matí ens hem hagut de llevar ben d'hora per poder agafar el tren fins a Campdevànol i anar caminant fins al parc d'EstiulAventura. Ha estat tota una experiència! Un cop arribats, i després de les explicacions de seguretat oportunes, hem pogut experimentar quatre circuits diferents al bosc vertical! Hem dinat de pic-nic allà mateix abans de fer el camí de tornada cap a l'alberg. Ei! Però no us penseu que hem deixat el cinema de banda! Hem estat documentant tot el que hem fet amb una càmera i uns petits reptes que ens han posat les monitores!

Més tard les monitores ens han demanat que definíssim el dia amb una sola paraula, i les que han sortit son molt significatives: divertidíssim, intens, emocionant, esgotador,... totes hem estat d'acord en què després de diversos dies fent molta feina, aquest dia lúdic i diferent ens ha anat molt bé!

Aquesta nit farem sessió de cinema, estem massa esgotades per pensar en un joc de nit, i volem recuperar energies, perquè demà al matí hem de reprendre la feina per encarar els nostres rodatges!

I per acabar, la nota final de les monitores avui és més llarga i avorrida que de costum: diuen que estem molt bé, que ahir va ser un dia en què començàvem a estar més emocionals que fins ara i van haver de desdoblar-se per atendre'ns a totes, però que el procés va servir per unir-nos més encara i el dia lúdic d'avui ens ha anat molt bé per agafar aire i enfortir vincles. Resumint, que avui tenen més xerrera però està tot bé!