Cinema - Dia 3 - Acció!

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

A Planoles seguim passant-nos-ho la mar de bé! Aquesta tarda ha plogut i ha refrescat una mica, hem agraït molt no passar tanta calor!

Aquest matí hem aprofundit en la pre-producció dels nostres curtmetratges: hem acabat de polir els guions i l'storyboard, i hem començat a fixar les localitzacions dels rodatges. Tenim moltes ganes de començar les gravacions, però encara ens queda una mica de feina prèvia!

A la tarda les monitores ens han desafiat, per equips, a aconseguir fer un muntatge que ens permetés llençar un globus d'aigua des del segon pis i que sobrevisqués a la caiguda. Moltes ho hem aconseguit i, com a premi, hem pogut rebentar els globus al cap de les monitores! Han acabat xopes!

Demà tindrem un dia especial i ens haurem de llevar ben d'hora, passarem el dia al parc d'aventura d'Estiula! Ja us explicarem l'aventura!

I allò avorrit del final: les monitores diuen que estem totes bé, que segueixen pensant que som un molt bon grup (tot i que aquesta nit els hem donat una miqueta més de guerra, això de començar a tenir tants amics és el que té...) i que estan sorpreses perquè no hem tingut cap atac d'enyorança d'aquells que ens agafen a vegades, quan estem cansades i ens recordem de vosaltres. Ah! i també diuen que aquest article l'haurien d'haver publicat ahir al vespre però que no van tenir temps de fer-ho, que es disculpen i que en poca estona tindreu aquí l'article d'avui!