Cinema - Dia 2 - Càmera!

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

A Planoles segueix anant tot bé! Ja estem ben ubicades a l'alberg i ens anem coneixent entre nosaltres, comencem a tenir amigues d'aquelles per tota la vida!

Avui a primera hora hem reprès els tallers de cinema. Hem donat moltes voltes a les històries que volem explicar i a les tècniques que utilitzarem per transmetre allò que volem. Ja tenim els nostres projectes de curtmetratges bastant avançats, però les monitores diuen que demà encara haurem de fer molta feina per enllestir els guions! Tenim les idees, però encara hem de plantejar-nos bé com ho farem per transmetre-les bé amb una càmera a les mans!

Després d'un matí molt productiu, a la tarda hem anat a combatre la calor fent una descoberta del riu Rigard i ens hi hem pogut banyar, l'aigua estava molt freda! Hem berenat totes juntes a la vora del riu abans de tornar cap a l'alberg.

Ja hem sopat i ara ens disposem a gaudir de la primera nit de cinema! Les monitores no ens volen dir quina pel·lícula veurem, ja us ho explicarem!

Aix, per cert, les monitores insisteixen que us hem de dir que som un molt bon grup, que això és com una bassa d'oli i que estem gaudint molt totes!

Fins demà!