Cinema - Dia 1 - Llums!

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

Doncs ja fa 24 hores que som aquí! Tot va sobre rodes! Les monitores diuen que som un molt bon grup i que la primera nit ha estat d'allò més plàcida, tenint en compte que les primeres nits mai són plàcides del tot...!

Ahir no vam tenir temps de fer massa coses, les presentacions i la instal·lació ens van ocupar tota l'estona d'abans de sopar... Però el joc de nit no ens el va treure ningú! Primer vam fer un joc de coneixença, per anar trencant el gel i començar a fer amics. Després vam fer una gimcana nocturna que ens va fer córrer molt! Vam acabar cantant la cançó de bona nit de les colònies! Amb tantes coses, vam acabar anant a dormir una mica més tard del que estava previst!

Aquest matí hem fet els primers tallers tècnics de cinema: hem fabricat una caixa fosca per entendre els inicis del cinema i com es feien les primeres projeccions i animacions. No us ho creureu: funciona! També hem reflexionat sobre la creació de personatges i com els nostres prejudicis poden acabar transmesos a la pantalla. Hem començat a jugar amb el material per aprendre les tècniques bàsiques de gravació (què transmetem amb cada tipus de pla, com afecta la il·luminació a allò que volem transmetre,...). Ah! I ja hem començat a plantejar-nos com volem que siguin els nostres curtmetratges! Però encara ens queda molta feina!

A la tarda hem seguit amb els jocs per trencar el gel i les monitores ens han organitzat un PokemonGo analògic i cinematogràfic, ens hem divertit molt! Ara estem fent el joc de nit, avui les monitores ens han dut a un espai mooooolt fosc... diuen no-sé-què d'un far, però que no patim, que els jocs de por no els fan massa gràcia!

I per acabar, les monitores diuen que us hem de fer una nota avorrida: estem bé, ens anem coneixent i cohesionant com a grup, i no hi ha cap novetat o imprevist digne de menció.