Cinema - Dia 7 - Talleu! És bona!

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

A Planoles seguim estant molt bé, molt actives i fent molta feina! Avui hem acabat les filmacions i alguns grups hem començat a fer l'edició i muntatge final dels curtmetratges! Ens estan quedant fantàstics! Ha estat interessant canviar la càmera i la claqueta per l'ordinador, el projector i el programari d'edició. Sabeu la quantitat de coses que es poden fer amb un sol arxiu de vídeo? És impressionant!

També hem tingut temps per jugar, ballar, riure... A les estones lliures les monitores ens han donat material de circ i malabars i hem passat una estona ben entretinguda! Però alhora comencem a veure a prop el final de les colònies i estem una mica així, com contentes i tristes a la vegada. Com si ja ens comencéssim a enyorar però amb ganes de veure-us, tot ben barrejat!

No ens acaben de fer el pes les notes finals de les monitores, però es veu que no són negociables, així que aquí va la d'avui: diuen que estem bé, que el cansament i l'onada de calor ens van pesant però que no és greu, i que demà farem jocs d'aigua, però això no ho podem saber perquè és una sorpresa!