Cinema - Dia 4 - L'intermedi

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

Avui estem molt cansades! Aquest matí ens hem hagut de llevar ben d'hora per poder agafar el tren fins a Campdevànol i anar caminant fins al parc d'EstiulAventura. Ha estat tota una experiència! Un cop arribats, i després de les explicacions de seguretat oportunes, hem pogut experimentar tres circuits diferents al bosc vertical, inclosa la tirolina més llarga de Catalunya! Hem dinat de pic-nic allà mateix abans de fer el camí de tornada cap a l'alberg. Ei! Però no us penseu que hem deixat el cinema de banda! Hem estat documentant tot el que hem fet amb una càmera i uns petits reptes que ens han posat les monitores!

Més tard les monitores ens han demanat que definíssim el dia amb una sola paraula, i les que han sortit son molt significatives: divertidíssim, intens, emocionant, esgotador,... totes hem estat d'acord en què després de diversos dies fent molta feina, aquest dia lúdic i diferent ens ha anat molt bé!

Ara estem fent una sessió de cinema, estem massa esgotades per pensar en un joc de nit, i volem recuperar energies, perquè demà al matí anirem a la piscina i a la tarda començarem els nostres rodatges!

I per acabar, la nota final de les monitores avui és més llarga i avorrida que de costum:

Aquesta és l'entrada al blog que hauríem d'haver publicat ahir, dia 12, al vespre. La intensitat de l'activitat d'ahir ens va permetre treballar temes de convivència i gestió emocional que van anar sorgint espontàniament i que ens van permetre fer molta cohesió de grup. Un cop vam tornar a l'alberg, va ser necessari recollir, escoltar i donar espai i importància a tots els aspectes que la intensitat i el cansament van fer aflorar. Va ser un procés intens i bonic que el grup va agrair molt, però ens va requerir una especial dedicació que ens va impedir fer aquesta entrada amb normalitat. Les vostres filles i fills estan la mar de bé i no ens estan donant cap mena de problemes destacables, està sent una estada molt bonica!