Cinema - Dia 3

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

A Planoles seguim passant-nos-ho la mar de bé! Ahir van arribar els participants de les colònies d'art i creativitat, amb qui compartirem l'alberg fins al final de l'estada, hi hem congeniat molt i hem pogut ampliar la llista de noves amistats! Les monitores diuen que, és clar, entre artistes ens entenem a la perfecció!

Aquest matí hem estat enllestint la pre-producció dels nostres curtmetratges: hem acabat de polir els guions i l'storyboard, hem fixat les localitzacions dels rodatges i hem fet les primeres proves de càmera. Tenim moltes ganes de començar les gravacions!

A la tarda les monitores ens han desafiat, per equips, a aconseguir fer un muntatge que ens permetés llençar un globus d'aigua des del segon pis i que sobrevisqués a la caiguda. Moltes ho hem aconseguit i, com a premi, hem pogut rebentar els globus al cap de les monitores! Han acabat xopes!

Demà tindrem un dia especial i ens haurem de llevar ben d'hora, passarem el dia al parc d'aventura d'Estiula! Ja us explicarem l'aventura!

I allò avorrit del final: les monitores diuen que estem totes bé, que segueixen pensant que som un molt bon grup (tot i que aquesta nit els hem donat una miqueta més de guerra, això de començar a tenir tants amics és el que té...) i que estan sorpreses perquè no hem tingut cap atac d'enyorança d'aquells que ens agafen a vegades, quan estem cansades i ens recordem de vosaltres.