Cinema - Dia 2

Planoles Xanascat | Cinema - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

A Planoles segueix anant tot bé! Ja estem ben ubicades a l'alberg i ens anem coneixent entre nosaltres, comencem a tenir amigues d'aquelles per tota la vida!

Avui hem començat el dia ballant una mica per activar-nos i després hem reprès els tallers de cinema. Hem donat moltes voltes a les històries que volem explicar i a les tècniques que utilitzarem per transmetre allò que volem. Ja tenim els nostres projectes de curtmetratges bastant avançats i les monitores diuen que alguns grups començarem els rodatges demà! Això vol dir que demà hem de fer una feinada! Vestuari, maquillatge, localitzacions, necessitats tècniques... estem descobrint que fer cinema té molt de mèrit!

Després d'un matí molt productiu, a la tarda hem anat a descobrir el riu Rigard i ens hi hem pogut banyar, l'aigua estava molt freda! Hem berenat totes juntes a la vora del riu abans de tornar cap a l'alberg.

Ja hem sopat i ara estem fent un joc de nit en què hem de treballar molt bé en equip per aconseguir guanyar a les monitores! Diuen que no ho aconseguirem i que guanyaran elles, però estem convençudes que no serà així! O sigui que us deixem, que se'ns ha girat feina!

Aix, per cert, les monitores insisteixen que us hem de dir que som un molt bon grup, que això és com una bassa d'oli i que estem gaudint molt totes!

Fins demà!