Dimarts 12 de juliol | Què és la bellesa?

Planoles Xanascat | Art i creativitat - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bon vespre, família!

Com esteu? Nosaltres no parem. Ara ja estem situats dins la dinàmica de les estades, ens comencem a moure com peixos dins l'aigua per l'alberg. Ja ens el coneixem de pe a pa.

Avui l'Aire, l'artista que us vam mencionar ahir, ha tornat a enviar una carta. Aquest cop, però, ens hi feia una pregunta: "Què creieu que és la bellesa?". Vosaltres sabríeu què respondre?

Nosaltres hi hem estat pensant durant el dia. A través de jocs, hem fet un recorregut per diferents obres d'art de la història. Resulta que depenent de la cultura i de l'època, allò que es considera bonic va canviant. No us sembla curiós? Hem estat el dia d'avui parlant de gustos i de les mil i una maneres de fer i veure les coses. Ens ha agradat molt!

No us penseu pas que hem deixat enrere el projecte, avui ja hem decidit què farem! Però, ens sap greu, no us ho pensem dir. Preferim que sigui una sorpresa el dia que vingueu a recollir-nos. Que, per cert, parlant d'això... Ens sembla que ens hi voldrem quedar més dies aquí a les colònies. Hi estem a gust.
A la tarda hem anat a la piscina de Planoles! Ha estat tota una aventura. Ens ha agradat refrescar-nos i hem jugat sense parar. Ara, dutxades i descansades, estem a punt d'anar a sopar. Tenim ganes de veure quin joc de nit farem avui.

Fins aquí la carta d'avui. Esperem que estigueu bé! Una abraçada enorme!

PD: L'equip de monitores ens diuen que us puntualitzem que no patiu, estem menjant bé i variat ;)