Dilluns 11 de juliol | Comencem a dibuixar les colònies!

Planoles Xanascat | Art i creativitat - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Hola, família!

Us escrivim des de les colònies, tenim ganes de compartir amb vosaltres el que estem fent dia a dia. Com sabreu, ahir ens vam conèixer, ens vam instal·lar i vam anar a dormir amb ganes de seguir jugant al joc de nit. Avui, quan ens hem despertat, hem rebut una carta d'uni artista de la zona. Resulta que li han encarregat una obra d'art important i ens demana que l'ajudem a inspirar-se. Ho intentarem!

Ens hem posat mans a l'obra. Hem encetat el dia amb ganes i música marxosa.

El primer que hem fet ha estat descobrir quins seran els nostres grups durant les estades i estem contentes amb el resultat, aquí tothom és un apassionat de l'art. Ha estat un dia farcit de creativitat: hem fet un taller de pintures acríliques, hem començat a pensar com serà el nostre projecte artístic de les colònies i hem jugat a una espècie de "pockemon go" relacionat amb l'art. Ens ho hem passat pipa!

A última hora de la tarda, durant el taller creatiu, ens hem unit totes. Juntes hem fet un punt de llibre que, quan arribem a casa, us ensenyarem. Ha quedat ben divertit!

Ara, si no us fa res, nosaltres seguim amb la festa, que avui ens toca mirar estels i no ens ho volem perdre per res del món. Fins demà!