Divendres 14 de juliol | La recta final

Bon vespre famílies,

Avui ha estat un dia carregat de nostàlgia per unes colònies que encara no han acabat, i ple d'alegria per compartir els nostres últims moments plegades.

Al matí hem acabat tots els projectes artístics i hem creat els sobres de l'últim dia, aquells que utilitzem per ficar-hi notes boniques dels records de les colònies. Després de dinar, ens hem posat el banyador, hem agafat la tovallola i hem fet l'excursió que ja coneixíem cap a la piscina de Planoles.

Publicat a
1355436136

Dijous 13 de juliol | Creant records

Bon vespre família,

Avui al matí hem fet un taller de màscares de guix. Ha estat relaxant i divertit ajudar-nos les unes a les altres.

També, com no podia ser de cap altra manera, hem seguit construint el nostre projecte artístic.
La veritat és que tenim moltes ganes que veieu els nostres projectes, però no volem marxar. Ara comencem a tenir la sensació que més temíem: s'acaben les colònies. Es nota en l'ambient, tenim ganes que el temps passi més lent.

Publicat a
1111

Dimecres 12 de juliol | Ens arremanguem!

Bona tarda família,

Com ja us vam avançar, ahir vam fer un taller de ceràmica freda que ens va deixar amb ganes d'aprendre'n més. També vam aprofitar el dia per cuidar-nos una mica fent dinàmiques emocionals. Van anar molt bé per expressar el què pensàvem que necessitàvem com a grup.

Ara bé, el que ens emociona més i no deixaríem de fer mai és el Projecte Artístic. Ens vam començar a embrutar les mans de veritat. Vam crear, muntar, desmuntar... ens vam frustrar i ens vam autosuperar sense parar.

Publicat a
111

Dimarts 11 de juliol | Dissenyem el projecte

Bon dia família,

Disculpeu, ahir ens ho vam passar tan bé, que no vam trobar el moment d'escriure. Ara bé, no us deixarem amb les ganes de conèixer el que vam fer.

En primer lloc, ahir al matí van anar a la piscina de Planoles i ens vam refrescar amb aigua ben fresca, ens va agradar molt i tenim ganes de tornar-hi. Resulta que hi havia onada de calor i era important que avui féssim activitats fresquetes. O, com a mínim, això és el que ens han explicat les monitores.

Publicat a
Dilluns 10 de juliol

Dilluns 10 de juliol | Creativitat i bellesa!

Bon vespre família,

Avui ha estat un dia ple d'emocions. Ja comencem a habituar-nos a la rutina de les colònies i hem seguit explorant la nostra creativitat.

Després d'esmorzar, ens hem posat mans a l'obra. Hem fet un taller de dibuix creatiu, hem seguit fent introspecció per posar rumb al nostre projecte artístic de colònies i hem debatut sobre què és la bellesa i com ha estat la seva representació artística al llarg de la història.

Publicat a
Comencem les colònies!

Diumenge 9 de juliol de 2023 | Un full en blanc!

Bon vespre família,

Us escrivim perquè sabem que teniu ganes de conèixer com van les colònies. Com sabeu, ahir vam arribar plenes de ganes i nervis per esbrinar què ens esperava a les colònies d'Art i Creativitat d'enguany. També és cert que algunes de nosaltres repetíem de l'any passat i ja ens ho podíem imaginar, però els nervis hi són igualment.

Ahir vam tenir un bon inici de colònies. Ens vam instal·lar, vam sopar i vam fer una gimcana nocturna per l'alberg. Ens vam fer un tip de superar reptes divertits!

Publicat a