Un dia més a Vall de Núria

Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda a totes i tots, 

Un dia més a Vall de Núria, un dia més d'activitats, muntanya i diversió. 
Avui pel matí els grups han continuat fent les activitats que els hi faltava per fer, orientació i barranquisme. Com a novetat hem tingut escalada en roca natural! 
Entre dilluns i dimarts tots van aprendre les tècniques d'escalada i d'assegurament a la paret de l'alberg, i avui ja estaven preparats per sortir a escalar a la muntanya. La veritat és que han fet un bon paper! A veure si se us tornaran escaladors ara...! 

 

Per la tarda hem fet una activitat estrella, el RAID! El raid és una competició per grups en la qual fan diferents activitats que puntuen; aquestes activitats han estat escalada en boulder, tir amb arc, micro-orientació, vertical kilometer i slakline. Tots han competit molt motivats però amb esportivitat, i per tant tots han tingut un premi! 

Aquesta tarda de taller han pogut elegir entre fer una Masterclass de Zumba o fer polseres de fil. A les fotos veureu qui han estat els valents que han fet la sessió de Zumba sencera. 

Per la nit anirem a fer el joc de nit a la gespa del Santuari, segur que torna a ser una aventura. 

Demà és un dia molt esperat. Baixarem a Ribes a fer la via ferrada, a fer espeleologia i a visitar el poble. Quines ganes! 

Demà us expliquem més. 

Bona nit!