Súper ruta!

Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda a tothom! 

Quines rutes més txules hem fet! Hem fet una part de l'olla de Núria. Aquesta ruta té moltes possibilitats d'allargar pujant a molts cims o baixar cap al fons de Vall en moltes ocasions.

Els participants han pogut decidir si fer una ruta més curta o més llarga. De totes formes, ens hem trobat per dinar les dues rutes, i allà han pogut tornar a decidir i canviar de ruta. Hem acabat fent 4 grups. Uns han baixat directament des del Coll de Noufonts, uns altres han fet el cim de Noufonts i el Pic d'Eina, i els més atrevits han arribat fins al Pic de Finestrelles. La veritat és que tots ells estan molt orgullosos del que han aconseguit avui. Miraven enrere i no es creien des d'on venien. 

No m'oblido que avui és l'aniversari de la Laura. L'hem celebrat durant l'esmorzar. La Laura ha decidit fer la ruta curta, i les seves amigues, tot i ser molt de caminar, han decidit acompanyar-la a la seva ruta ja que era el seu aniversari. Què bonic!

Tots els dies s'han portat molt bé i han dormit sense molestar per la nit, avui és l'última nit i sempre solen ser més mogudetes... a veure com va! 

Recordeu, quedem demà a les 16:30 a l'estació de Ribes de Freser Vila. 

Ens veiem demà!