Comencem les activitats

Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Tenim ganes d’explicar-vos el dia d’avui!

Pel matí hem començat amb les activitats potents! El grup dels més grans han fet barranquisme, quina aventura! Sort que feia calor perquè l’aigua està ben fresqueta. Un altre grup han fet l’activitat de Orientació, han aprés les tècniques per orientar-se i després han fet una cursa d’orientació. També els hi ha anat molt bé per conèixer l’entorn de l’alberg. Els altres dos grups han fet les activitats de ràpel i escalada, no aptes per vertiginosos! Bé, alguns tenen una mica de por a les alçades, però les activitats són genials per començar a perdre-la.

 

Per la tarda han fet una activitat de supervivència, han aprés a fer cabanyes per dormir a la intempèrie i tècniques per sobreviure a la muntanya. També han pogut descobrir la fauna i flora de l’entorn i les possibilitats que ens envolten.

 

També han fet el taller de cartells. Els cartells que posteriorment pengem a les portes de les habitacions per saber qui viu a cada lloc. Si hi ha algun artista a l’estada potser demà us pengem al blog alguna obre d’art.

Us escrivim demà amb més informació i aventures!

Equip de monitors