Torn del 17/07/2022 al 24/07/2022

I fins aquí la nostra gran aventura!

Bon dia, famílies!

I avui posem punt final a la nostra gran aventura d'una setmana que ha transcorregut a 2.100m rodejats de natura, fauna i paisatges increïbles. Marxem amb la motxilla més plena del que la portàvem al inici, carregada d'experiències, pors superades, i de ben segur, noves amistats que duraran molt de temps.

En nom de tots els monitors us volem donar les gràcies per tota la motivació i ganes que l'hi heu posat a cada una de les activitats, a cada esmorzar amb lleganyes, i a cada pas que heu fet en totes les excursions!

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Mitja Olla de Núria

La gran ruta : Mitja Olla de Núria

Avui hem realitzat l'esperadíssima ruta: hem fet mitja olla de Núria! El gran dia assolellat ens ha brindat moments de cohesió de grup i gran superació. La jornada ha estat colminada ascendint fins a 10 cims amb un sol dia, entre ells el Noufonts, Noucreus, Fontnegre, Pic de l'Àliga, Pic d'Eina, Pic de la Fossa del Gegant, entre d'altres. 

Aquesta nit ens espera la gran festa de cloenda que hem preparat durant la tarda, on acabarem de gastar l'energia que ens queda ballant les millors coreografies que hem après durant tota la setmana.

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Treking Coves

Ja som els millors escaladors

Bona tarda famílies!

Aquest matí ens hem llevat amb les cares ben colorides després d'haver dormit una mica durant la "relaxing night" d'ahir i ens hem enfrontat a l´últim dia d'activitats. Els dos grups de petits han descobert el que és ascendir una paret de roca natural, mentre que els grups de grans han acabat d'afiançar-se com a grans barranquistes i interpretadors de coordenades. 

Aquesta tarda hem anat tots  a fer la ruta de les Coves pels voltants de la Vall de Núria i hem arribat fins al Forat de l’Embut on hem vist desparèixer els riu sota els nostres peus.

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Santuari de Núria

Un dia més d'aventures

Aquest matí hem pogut gaudir per primera vegada de l'escalada en roca. Els dos grups de grans han posat a prova les seves habilitats com a autèntics escaladors. Els dos grups de petits, han pogut gaudir amb les activitats de barranquisme i orientació a Núria.

La tarda s'ha presentat com a tot un repte, hem participat en un Raid d'aventura i esport. Hem competit entre nosaltres per equips en les modalitats de Slackline, Tir amb Arc, Boulder, Quilòmetre Vertical i mini Orientació. Hem demostrat la companyonia alhora que ens superàvem com a grans muntanyistes.

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Via Ferrada

Excursió a Ribes i Via Ferrada

Bona nit famílies!
Avui hem començat el dia molt dora al matí esmorzant a les 07:30h per marxar amb el cremallera de primera hora. A l'arribar a Ribes de Freser ens hem dividit en dos grups d'activitats per fer la Gimcana de descoberta del Poble, i la via ferrada Roca de la Creu.
A la tarda hem anat tots junts a la piscina del poble, on hem pogut gaudir de jocs i capbussades. Després de pujar en cremallera i dutxar-nos, hem après a fer nusos d'emergència i seguretat a la muntanya: el vuit, el nou, el doble pescador, nus de cinta plana, dinàmic, etc.

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Pic de la Pala

Que no parin les activitats i les excursions!

Molt bona tarda, famílies!

Avui hem seguit amb les rotacions d'activitats de matí que ja vam començar ahir, Barranquisme, Ràpel, Escalada i Orientació. El temps ens està acompanyant moltíssim i ens regala uns matins de sol brillant que ens permet gaudir moltíssim! Avui per la tarda, hem fet l'excursió al Pic de l'Àliga , el Pic de la Pala, i el Fontnegra, una sortida de 6 Km i 600m+.

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Sortida Interpretació de la Fauna i Flora

Primer día d’Activitats a Núr

Bona tarda famílies!

Avui el primer dia d'activitats ja repartits en els 4 grups de referència que són els Muntanyerus, els Barranquerus, els Ferraterus i els Rapelerus! En els següents 4 dies les activitats de matí estaran repartides fent Escalada Esportiva al Rocòdrom, Ràpel en sec, Cursa d'Orientació i Barrancs. Tots els grups anirem passant per totes aquestes activitats.

A més a més per la tarda em fet una sortida interpretativa de flora i fauna del nostre entorn, i hem après i construït un vivac de fortuna per si mai ho necessitem a la muntanya!

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al
Núria

El Camí a Núria

Després de l'acollida que hem tingut a l'estació de Queralbs hem arrancat el nostre llarg camí fins arribar al Santuari de Núria i després fins al que serà la nostra casa durant els 7 dies vinents, l'Alberg Xanascat de Núria.

Hem passat una mica calor donat que el sol no ens ha donat cap descans, però a l'arribar al Pont del Sastre ens hem pogut refrescar dins del riu, on hem parat també a dinar.

Publicat el
Núria Xanascat | Excursionisme - de de 13 a 16 anys - al