El gran grup

Arribem al final del viatge

Bon dia famílies

Sense adonar-nos-en aquest viatge ja arriba al final... Han sigut 8 dies carregats d'emocions, noves experiències i amistats i reptes que a poc a poc hem anat superant. Cada un de nosaltres ha escalat les pròpies muntanyes per superar-se dia rere dia i des de l'equip de monitors volem agrair-vos a vosaltres, les ganes i l'interès que heu mostrat. Ha sigut un autèntic plaer poder compartir aquest viatge i desitgem trobar-nos de nou l'any vinent!

Publicat a
Núria

Ja som els millors escaladors

Bona tarda famílies!

Aquest matí ens hem llevat amb les cares ben colorides després d'haver dormit una mica durant la "relaxing night" d'ahir i ens hem enfrontat a l´últim dia d'activitats. Els dos grups de petits han descobert el que és ascendir una paret de roca natural, mentre que els grups de grans han acabat d'afiançar-se com a grans barranquistes i interpretadors de coordenades. 

Publicat a
Escalada Boulder

Un dia més d'aventures

Bona nit famílies!

Aquest matí hem pogut gaudir per primera vegada de l'escalada en roca. Els dos grups de petits han posat a prova les seves habilitats com a autèntics escaladors. Els dos grups de grans, han pogut gaudir amb les activitats de barranquisme i orientació a Núria.

Publicat a
Via Ferrada

Excursió Ribes de Freser

Avui  hem començat el dia molt dora al matí esmorzant a les 07:30h per marxar amb el cremallera de primera hora. Al arribar a Ribes de Freser ens hem dividit en dos grups d'activitats per fer la Gimcana de descoberta del Poble, i la via ferrada Roca de la Creu.

Per la tarda hem anat tots junts a la piscina del poble, on hem pogut gaudir de jocs i capbussades. Després de pujar en cremallera i dutxar-nos, hem aprés a fer nusos d'emergència i seguretat a la muntanya: el vuit, el nou, el doble pescador, nus de cinta plana, dinàmic, etc.

Publicat a
Núria

Seguim amb les activitats d'aventura

Molt bona tarda famílies! 

Avui hem seguit amb les rotacions d'activitats de matí  que ja vam començar ahir, Barranquisme, Ràpel, Escalada i Orientació. El temps ens està acompanyant moltíssim i ens regala uns matins de sol brillant que ens permet gaudir moltíssim! Avui per la tarda, hem fet la excursió al Pic de l'Àliga i el Pic de la Pala, una sortida de 6 Km i 600m+.

Publicat a
Sortida Interpretació de la Fauna i Flora

Primer día d’Activitats a Núria

Bona tarda famílies! Avui el primer dia d'activitats ja repartits en els 4 grups de referència que són els Muntanyerus, els Barranquerus, els Ferraterus i els Rapelerus! En els següents 4 dies les activitats de matí estaran repartides fent Escalada Esportiva al Rocòdrom, Ràpel en sec, Cursa d'Orientació i Barrancs. Tots els grups anirem passant per totes aquestes activitats. A més a més per la tarda em fet una sortida interpretativa de flora i fauna del nostre entorn, i hem après i construït un vivac de fortuna per si mai ho necessitem a la muntanya!

Publicat a
camí a Núria

El camí a Núria

Després de l'acollida que hem tingut a l'estació de Queralbs hem arrancat el nostre llarg camí fins arribar al Santuari de Núria i després fins al que serà la nostra casa durant els 7 dies vinents, l'Alberg Xanascat de Núria. Hem passat una mica calor donat que el sol no ens ha donat cap descans, però a l'arribar al Pont del Sastre ens hem pogut refrescar dins del riu, on hem parat també a dinar. Ara ja estem a instal·lats a les nostres habitacions i baixarem a sopar per després donar el tret de sortida al centre d'interès els quals treballarem "Els Valors de la Muntanya".

Publicat a