ÚLTIM DIA FAMILIES

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda a tothom!

Encara no ens podem creure el que us venim a dir però avui hem realitzat l’últim dia complet de colònies a Coma-ruga! No sabem on ha anat el temps o com aquesta setmana ha volat així de de pressa però ara resulta que demà ja és l’últim dia i ens tocarà acomiadar-nos. Ens fa molta llàstima veure com això s’acaba però sabem que recordarem durant molt de temps aquests dies plegats, doncs han estat molt especials. 

Ahir a la nit, com potser us vau poder imaginar, vam jugar al Cluedo – una adaptació de role play del joc de taula on els participants van haver d’interrogar molts personatges i ajuntar pistes per poder resoldre un crim. La veritat és que molts dels grups participants van poder trobar l’assassina i s’ho van passar d’allò més bé. 

Aquest matí hem dut a terme la penúltima rotació d’activitats! Tot els jovent de l’estada ha fet la rotació de kayac endinsant-se al mar i remant tots plegats fins al fons del mar on hem estat fent diferents jocs: d’equilibri, habilitat, agilitat, etc...

A la tarda doncs, tan els Newtons com els Kelvins han estat els encarregats d’enfrontar-se als paddles i sortir victoriosos tot realitzant diferents jocs d’equilibri i palejant per la platja. Ens ha agradat tot molt! 

Avui després de sopar tindrem l’última trobada amb els nostres científics del futur i encara que potser no s’ho esperin el cert és que hem rebut suficients punts com per aconseguir l’antídot del virus i assegurar-nos que no només nosaltres, sinó que tota la resta de nens i nenes podran gaudir, en un futur, de seguir fent estades a l’alberg de Coma-ruga. Finalment, I com que hi ha coses que no canvien mai, aquesta última nit la reservem per la celebració de comiat, perquè malgrat no ens puguem acostar gaire els uns als altres res ens impedirà passar la última nit com més bé sabem: saltant, ballant i rient.

Fins demà famílies! Us estarem esperant a partir de les 11h aquí a l’alberg!

Equip de monitors/es